OPEN REEF - ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΥΦΑΛΩΝ
http://www.openreef.gr/phpbb2/

αλατοτητα
http://www.openreef.gr/phpbb2/viewtopic.php?f=29&t=6643
Σελίδα 2 από 2

Συγγραφέας:  tasos.m [ 25 Φεβ 2014, 18:40 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: αλατοτητα

Και για ποσο καιρο θα μου παρει αυτο μεχρι να εγκλιματιστει το ενυδρειο μου :?:

Συγγραφέας:  nervas [ 25 Φεβ 2014, 19:07 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: αλατοτητα

Τάσο ξεκίνα από τώρα και σταδιακά θα γίνει, ας υποθέσουμε λίγες εβδομάδες, όχι πολύ.

Συγγραφέας:  GRTTSOU [ 26 Φεβ 2014, 09:29 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: αλατοτητα

Σταμάτα να προσθέτεις γλυκο νερό για να αναπληρώσεις την εξάτμιση και όταν φτάσει η πυκνότητα εκεί που θες έχε έτοιμο νεράκι να συμπληρώσεις τη στάθμη σου ή ακόμα καλύτερα αρκετά περισσότερο να κάνεις και μια αλλαγή που σίγουρα χρειάζεται…
Εφόσον πας για reef θα χρειαστείς επιπλέον εξοπλισμό, ξεκίνα με την όσμωση που είναι πολύ βασικός παράγοντας για καθαρό νεράκι…

Συγγραφέας:  alexthess [ 09 Μαρ 2014, 07:15 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: αλατοτητα

Η αλατότητα είναι κάτι που θα πρέπει να είναι συμβατό με τους οργανισμούς που φιλοξενεί ένα ενυδρείο.
Οι αποδεκτές τιμές για κοράλλια είναι 1.024-1.026 SG.
Για Fish Only μπορείς να έχεις και 1.021 SG.Στα περισσότερα μαγαζιά την κρατάνε εκεί.
Γιαυτό καλό είναι όταν βάζεις κάποιο νέο ψάρι πάντα να μετράς την αλατότητα πρίν αρχίσεις τον εγκληματισμό του νέου ψαριού,για να αποφύγεις έτσι και το οσμωτικό σόκ.

Συγγραφέας:  junior [ 10 Μαρ 2014, 09:09 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: αλατοτητα

alexthess έγραψε:
Η αλατότητα είναι κάτι που θα πρέπει να είναι συμβατό με τους οργανισμούς που φιλοξενεί ένα ενυδρείο.
Οι αποδεκτές τιμές για κοράλλια είναι 1.024-1.026 SG.
Για Fish Only μπορείς να έχεις και 1.021 SG.Στα περισσότερα μαγαζιά την κρατάνε εκεί.
Γιαυτό καλό είναι όταν βάζεις κάποιο νέο ψάρι πάντα να μετράς την αλατότητα πρίν αρχίσεις τον εγκληματισμό του νέου ψαριού,για να αποφύγεις έτσι και το οσμωτικό σόκ.

+1000

Σελίδα 2 από 2 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/