Loading...

OPEN REEF - ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΥΦΑΛΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΕΑ !
Τώρα είναι 28 Μαρ 2024, 19:58

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 15 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ECO AQUALIZER
#4960 Δημοσιεύτηκε: 28 Απρ 2007, 16:09 
Χωρίς σύνδεση
Mandarin (100+)
Mandarin (100+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 26 Δεκ 2006, 11:18
Δημοσιεύσεις: 235
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Experience in Years: 0
Type of Aquarium: Nano
Το μοναδικό παγκοσμίως αυτοκαθαριζόμενο σύστημα ενυδρείων

Εικόνα

Ιονισμός του ενυδρείου 24 ώρες το 24ωρο

Μοριακός Καθαρισμός



ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ

Όλα τα ενυδρεία περιέχουν απόβλητα, τα οποία με τον καιρό μειώνουν την ποιότητα του νερού και δημιουργούν ανθυγιεινές καταστάσεις.
Δυστυχώς, για το κλειστό σύστημα των ενυδρείων, οι μηνιαίες αλλαγές νερού ήταν ο μόνος τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Όχι όμως πια! Σας παρουσιάζουμε το ECO-Aqualizer, το πρώτο σύστημα ιονισμού για ενυδρεία, το οποίο αναζωογονεί την ποιότητα του νερού και δημιουργεί την κατάλληλη ισορροπία για να κρατάει το νερό κρυστάλλινο όλη την διάρκεια του χρόνου.

Πώς λειτουργεί; Το νερό απλώς ρέει μέσα από την μονάδα του ECO-Aqualizer, όπου ο εσωτερικώς χώρος αντίδρασης ιονίζει τα μόρια του νερού. Αυτό όχι μόνο ουδετεροποιεί τις ακαθαρσίες, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιεί άμεσα την ικανότητα αντίδρασης του νερού. Η αντίδραση είναι η υποκίνηση της μοριακής αλληλεπίδρασης μεταξύ των μορίων νερού. Αυτό είναι ουσιαστικό επειδή βοηθά την διάχυση των συστατικών , μειώνει την συσσώρευση των τοξινών και υποβοηθά τα βακτήρια που μετατρέπουν την αμμωνία σε νιτρικό άλας.

Σε όλα τα κλειστά συστήματα των ενυδρείων η αντίδραση είναι μειωμένη εξαιτίας της αποσύνθεσης των αποβλήτων. Το ECO-Aqualizer χρησιμοποιεί πατενταρισμένη "αρνητικά ιονισμένη ενέργεια" παρεχόμενη από συνδυασμό μαγνητικής φυσικής και μια υπέρυθρη ακτινοβολία που χρησιμοποιεί η NASA. Αυτή η φόρμουλα εξασφαλίζει την διαρκή απομάκρυνση των τοξικών αποβλήτων από το νερό και την διατήρηση της υγιεινής του νερού. Αυτό με την σειρά του βελτιώνει:

Την ποιότητα της στήλης του νερού
Μακροπρόθεσμη υγεία των ζωντανών οργανισμών
Σταθεροποίηση των παραμέτρων του νερού
Βιοδιαθεσιμότητα του οξυγόνου
Αποτελεσματικότητα της φίλτρανσης
Αποτελεσματικότητα στον κύκλο του αζώτου


Εικόνα

Το αποτέλεσμα είναι απλά μια συντήρηση του μοριακού καθαρισμού του νερού μέσα από τα ρεύματα του ιονισμού καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτή η καινοτόμος σημαντική ανακάλυψη μειώνει τον ιοντικό δεσμό των μορίων του νερού, επιτρέποντας την άμεση διάσπαση των οργανικών ανθράκων και την μέγιστη διάσπαση του οξυγόνου για την άμεση οξείδωση της αμμωνίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ώθηση της φίλτρανσης μέχρι και πάνω από 300%.

Τα ενυδρεία δεν παραμένουν μόνο καθαρά, ανανεωμένα και υγιή, αλλά το νερό έχει μια συνεχή διαύγεια. Επίσης οι ζωντανοί οργανισμοί θα επωφεληθούν από το πλήρως εμπλουτισμένο με οξυγόνο περιβάλλον. Τα ψάρια θα έχουν λιγότερο στρες, θα έχουν περισσότερη ζωντάνια, θα αναπτύσσονται γρηγορότερα και θα έχουν πιο φωτεινά χρώματα. Το ενυδρείο υφάλου (reef) θα παρουσιάσει θεαματική ανάπτυξη καθώς και αύξηση της όρεξης των ψαριών. Όλα τα φυτά και τα ασπόνδυλα θα έχουν οφέλη από την συνεχή διάχυση θρεπτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων.

Όλοι οι χομπίστες θα μπορούν να διατηρούν ένα ισορροπημένο ενυδρείο με:

Λιγότερα χημικά
Λιγότερη φροντίδα
Λιγότερες αλλαγές νερού


Μέχρι τώρα όλα τα συστήματα φιλτραρίσματος που κυκλοφορούσαν στην αγορά δεν μπορούσαν να έχουν 100% αποτελεσματικότητα, και έτσι τα ενυδρεία γέμιζαν με απόβλητα, τοξίνες και πρόσθετες ουσίες. Όμως με την προσθήκη ενός Eco-Aqualizer η αποτελεσματικότητα των συστημάτων φίλτρανσης μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 300% ή και παραπάνω απλά με τον ιονισμό των μορίων του νερού κάνοντας τα πιο ενεργά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την άμεση οξείδωση των τοξινών και των αποβλήτων, αλλά και την άμεση διάσπαση των οργανικών ενώσεων.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΙΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ


Όπως αυξάνεται η αντιδραστικότητα, έτσι αυξάνεται και το ποσοστό διάχυσης των τοξινών και των θρεπτικών συστατικών μέσα από τα μόρια του νερού. Στο σύστημα του ενυδρείου αυτό σημαίνει την ικανότητα του συστήματος φιλτραρίσματος να αφαιρεί τοξίνες και να μειώνει την δυσκολία της θαλάσσιας ζωής και επιλεκτικά να χρησιμοποιεί τα θρεπτικά συστατικά. Αυτό συμβαίνει επειδή καθώς οι τοξίνες αποσυντίθενται μέσα στο νερό, τα μόρια δένονται σφιχτά μεταξύ τους και έτσι έχουν μικρότερη αντιδραστικότητα. Έτσι οι παγιδευμένες τοξίνες επιδεινώνουν σοβαρά την ποιότητα του νερού, όπως επίσης τα θρεπτικά συστατικά και τα ιχνοστοιχεία γίνονται λιγότερο βίο-διαθέσιμα.

Το Eco-Aqualizer αποθηκεύει την ικανότητα αμέσου αντιδράσεως χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ακτινοβολίες πολικότητας και υπέρυθρων ακτινών. Αυτός ο συνδυασμός δυνάμεων σε ένα χώρο αεροστεγώς σφραγισμένο επιτρέπει τον ιονισμό στα μόρια του νερού που περνούν, πράγμα το οποίο μειώνει την σύνδεση υδρογόνου. Μειώνοντας τους δεσμούς του υδρογόνου αυξάνεται η αντιδραστικότητα των μορίων στο νερό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

Οι τοξίνες επιπλέουν πιο ελεύθερα και μπορούν να αφαιρεθούν πιο εύκολα.
Τα άτομα του οξυγόνου γίνονται πιο βιοδιαθέσιμα για τον κύκλο του αζώτου και για την αξιοποίηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Τα θρεπτικά συστατικά και τα ιχνοστοιχεία διαχέονται καλύτερα για την ευκολότερη λήψη τους.
Μειώνεται η ανατάραξη της επιφάνειας για την ευκολότερη αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα και των βλαβερών αερίων.
Αλογόνα*1 όπως το χλωριούχο νάτριο απελευθερώνονται με φυσική αποστείρωση από τους μολυσματικούς παράγοντες.


Το νερό του ενυδρείου μένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πιο καθαρό και φρέσκο, αυξάνεται η αποδοτικότητα του φιλτραρίσματος, βελτιώνεται η χρησιμότητα των θρεπτικών συστατικών, αυξάνεται η αλληλεπίδραση του νερού και αυξάνεται η ποσότητα του διαλυμένου οξυγόνου στο νερό. Όλα αυτά συμβάλλουν στη πιο υγιή λειτουργία του ενυδρείου όπου το νερό μένει πιο σταθερό και ισορροπημένο, οι ζωντανοί οργανισμοί παραμένουν υγιείς και χωρίς στρες και το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα παραμείνει δυνατό και ανθεκτικό. Αυτές οι συνθήκες επιτρέπουν σε όλους τους κατοίκους του ενυδρείου να αντιμετωπίζουν πιο εύκολα τις ασθένειες και να προλαμβάνουν μελλοντικούς παρασιτισμούς.

Το αποτέλεσμα για τον χομπίστα είναι ένα ενυδρείο που κυριολεκτικά διατηρείται από μόνο του. Επιτρέπει στο κλειστό σύστημα του ενυδρείου να λειτουργεί περισσότερο όπως η φύση, χωρίς να έχει ανάγκη από υπερβολικές πρόσθετες και βλαβερές χημικές ουσίες.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2003



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.... H2O

Εικόνα

Το νερό είναι μια απλή μοριακή δομή, που αποτελείται από ένα άτομο Οξυγόνου και δύο άτομα Υδρογόνου. Τα άτομα του Υδρογόνου είναι ομοιοπολικώς συνδεδεμένα σε αυτό του Οξυγόνου μέσω ενός ζευγαριού ηλεκτρονίων. Τα άτομα του Οξυγόνου είναι φορτισμένα με αρνητικό φορτίο ενώ τα άτομα του Υδρογόνου με θετικό. Τα άτομα του Οξυγόνου έχουν επίσης δύο ζευγάρια ηλεκτρονίων που δε μοιράζονται. Συνεπώς υπάρχουν 4 ζευγάρια ηλεκτρονίων γύρω από το άτομο του Οξυγόνου, δύο που εμπλέκονται σε ομοιοπολικούς δεσμούς με το Υδρογόνο και δύο μη δεσμευμένα ζευγάρια στην αντίθετη πλευρά των ατόμων του Οξυγόνου.

Το νερό (H2O) είναι ένα πολωμένο μόριο, που σημαίνει πως υπάρχει μία άνιση κατανομή ηλεκτρικής πυκνότητας. Το νερό έχει ένα μερικώς αρνητικό φορτίο κοντά στο άτομο του Οξυγόνου εξαιτίας των μη δεσμευμένων ζευγαριών ηλεκτρονίων, και ένα μερικώς θετικό φορτίο κοντά στα άτομα του Υδρογόνου. Εξαιτίας αυτής της “ηλεκτροστατικής έλξης” μεταξύ των αντίθετων φορτίων κοντά στα άτομα του Υδρογόνου και αυτό του Οξυγόνου δημιουργείται ένας Υδρογονικός Δεσμός. Οι Υδρογονικοί δεσμοί ενεργούν σχεδόν σαν κόλλα που κρατάει τα μόρια του νερού ενωμένα. Αυτή η καθολική έλξη της πολικότητας στη δομή του νερού προσδίδει στα ιόντα την ικανότητα να διασπώνται. Εξαιτίας της πολικότητας του νερού, τα μόρια του H2O αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για τη δημιουργία πολύ καλά οργανωμένα “ένδομοριακά” δίκτυα. Αυτές οι μοριακές δομές δημιουργούν συστάδες έως και 14ων μορίων H2O, που ονομάζονται εικοσαεδρικές δομές. Αυτή η επιφανειακή τάση είναι αποτέλεσμα των υδρογονικών δεσμών που συγκρατούν το δίκτυο ενωμένο. Καθώς οι υδρογονικοί δεσμοί δημιουργούνται μεταξύ των μορίων του νερού, προκύπτει μια ανακατανομή ηλεκτρονίων που βοηθά εν τέλει στην καθιέρωση της δύναμης των δεσμών.
Όταν οι υδρογονικοί δεσμοί διαλύονται μεταξύ δύο μορίων H2O, προκύπτει μια “μεταφορά” ηλεκτρονίων. Το ένα μόριο “κερδίζει” ένα ηλεκτρόνιο και το άλλο μόριο “χάνει” ένα ηλεκτρόνιο. Η ανάκτηση ενός ηλεκτρονίου αναφέρεται ως ΑΝΑΓΩΓΗ, ενώ η απώλεια ενός ηλεκτρονίου αναφέρεται ως ΟΞΕΙΔΩΣΗ. Στα βιολογικά συστήματα, η απώλεια ή προσθήκη ενός ηλεκτρονίου αποτελεί το πιο συχνά εμφανιζόμενο μηχανισμό των ενεργειών οξείδωσης-αναγωγής (ORP). Αυτό επιτυγχάνεται με ιονισμό.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ECO-Aqualizer

Έχοντας μελετήσει το μόριο του νερού H2O, μπορεί κανείς να κατανοήσει γιατί και πως το ECO-Aqualizer μπορεί πολύ εύκολα να επιτύχει την βασική του λειτουργία, καθώς επίσης και όλα τα πεδία του οφέλους του. Το ECO-Aqualizer έχει σχεδιαστεί ώστε να σπάει διαρκώς και κατ’ επανάληψη τους υδρογονικούς δεσμούς μεταξύ των μορίων. Αυτή η λειτουργία διασπά το πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο του νερού και επιτυγχάνει εντονότερες αντιδράσεις. Αποτελέσματα τέτοιων αντιδράσεων είναι :

1) κίνηση του μορίου του Οξυγόνου
2) μεταπήδηση / μεταφορά ηλεκτρονίων
3) δημιουργία μικρότερων μοριακών συστάδων
4) αναπροσανατολισμό των μορίων του H2O


Το ECO-Aqualizer επιτυγχάνει τέτοια αποτελέσματα μόνο ενός εξειδικευμένου συνδυασμού τεχνολογιών. Αρχικά οι ειδικά βαθμολογημένες PETG εσωτερικές σωληνώσεις επιτρέπουν την καλύτερη εισχώρηση της εκπομπής ακτινοβολίας από τα απομακρυσμένα υπέρυθρα κεραμικά. Αυτά τα απομακρυσμένα υπέρυθρα κεραμικά είναι 100% καλυμμένα με πούδρα για να εξασφαλίζουν ένα πλήρες “αποτέλεσμα δόνησης” (ξύπνημα) των υδρογονικών δεσμών. Τέλος οι ειδικοί μαγνήτες του προϊόντος είναι φτιαγμένοι από υψηλής ποιότητας neodymium σιδήρου βορίου σε ένα συγκεκριμένο ομοιοπολικό σχηματισμό. Αυτή η εφαρμογή σε συγκεκριμένο πολικότητα παράγει μόνο αρνητικές φορτίσεις που κατευθύνονται στη ροή του νερού μέσα στη μονάδα.

Πολλά αποτελέσματα προκύπτουν από αυτή τη δόμηση, αλλά από σχεδιασμού, το ECO-Aqualizer εστιάζει σε δύο βασικούς στόχους. Να επιτρέπει την απόλυτη δυναμική της ενέργειας να απωθεί το άτομο του Οξυγόνου και να έλκει το άτομο του Υδρογόνου. Αυτή η διάλυση δημιουργεί μοριακές ροές που εξασφαλίζουν λεπτομερή διάσπαση των υδρογονικών δεσμών μεταξύ των μορίων. Ωστόσο πιο σημαντικό ακόμη, αναπροσανατολίζονται τα μόρια του νερού σε ένα συνακόλουθο σχηματισμό που διευκολύνει ενεργειακές μεταφορές.

Επιτυγχάνοντας τους δύο παραπάνω στόχους επιτρέπει στα κλειστά υδρόβια συστήματα και στα άτομα του Οξυγόνου μέσα τους να αυξάνουν τις ικανότητες τους πολλές φορές κατ’ εξακολούθηση. Επιτυγχάνοντας ιονισμό, καθώς διασπώνται οι υδρογονικοί δεσμοί, τα ηλεκτρόνια που κινούνται γύρω από τα άτομα του Οξυγόνου και του Υδρογόνου ωθούνται σε μεταπήδηση ή σε μεταφορά σε νέα μόρια. Ας θυμηθούμε ότι όταν οι υδρογονικοί δεσμοί διασπώνται, τα μόρια του νερού που συνδέονται ισχυρά μεταξύ τους διαχωρίζονται και δημιουργούν μικρότερες μοριακές συστάδες. Καθώς προκύπτει αυτός ο διαχωρισμός, τα ηλεκτρόνια θα μεταπηδούν ή θα συνδέονται στα νέα διαθέσιμα άτομα Οξυγόνου που δημιουργούνται / ελευθερώνονται. Μια “πηγή καυσίμου” για το νερό.... ένα σύστημα διαρκούς ενίσχυσης της ζωής!

Απλώς με την τοποθέτηση ενός ECO-Aqualizer σε συνδυασμό με άλλο υπάρχον σύστημα φιλτραρίσματος, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ενώ κάθε παράμετρος του ενυδρείου ενισχύονται δραστικά σε διάστημα 24 ωρών.

ΓΕΝΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ECO-Aqualizer

1) ΟΞΥΓΟΝΟ – Το ECO-Aqualizer δεν αυξάνει άμεσα τα επίπεδα του οξυγόνου στο νερό, αλλά αυτό που κάνει είναι να ελευθερώνει τα άτομα του Οξυγόνου ώστε να χρησιμοποιούνται πιο εύκολα και αποτελεσματικά από τους “κατοίκους” του ενυδρείου. Ακόμα και ο κύκλος του αζώτου των βακτηριδίων θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό. Το διασπασμένο οξυγόνο μπορεί να περιέχει έως και 6% υψηλότερα επίπεδα ppm.

2) ΑΜΜΩΝΙΑ – η απελευθέρωση των ατόμων Οξυγόνου επιτρέπουν τη γρήγορη οξείδωση της αμμωνίας. Το αποτέλεσμα για τα ενυδρεία είναι αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη αφαίρεση της αμμωνίας με φυσικές, μηχανικές και βιολογικές μεθόδους φιλτραρίσματος. Η βίο-ιχθυοφόρτιση μπορεί να αυξηθεί χωρίς να υπάρχει κίνδυνος απότομης αύξησης της αμμωνίας.

3) ΝΙΤΡΩΔΗ ΑΛΑΤΑ – Τα νιτρώδη άλατα παραμένουν αμελητέα εξαιτίας της μεγαλύτερης διαθεσιμότητας Οξυγόνου και της ταχείας οξείδωσης.

4) ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ – Η συχνότητα των αλλαγών νερού μηνιαίως μπορεί να μειωθεί αξιοσημείωτα. Είναι λογικό να αναμένεται το λιγότερο 75% μείωση των αλλαγών νερού. Όλα τα ενυδρεία με την πάροδο του χρόνου διαποτίζονται με απορρίμματα, στοιχεία αποσύνθεσης, και χημικά πρόσθετα. Όλα αυτά συμβάλλουν ώστε το νερό να είναι περισσότερο δεσμευμένο και λιγότερο “αντιδραστικό”. Το νερό γίνεται εξασθενημένο και στάσιμο ενώ η ποιότητα του επιδεινώνεται. Με την προσθήκη του ECO-Aqualizer, το νερό όχι μόνο παραμένει σε μια “ενεργή” κατάσταση αλλά και τα απορρίμματα που φυσιολογικά δεσμεύονται, πλέον απελευθερώνονται και κινούνται ευκολότερα. Αυτό επιτρέπει σταθερή και αποδοτικότερη αφαίρεση. Το νερό διατηρείται σταθερό, φρέσκο, υγιές και ισορροπημένο.

5) ΑΛΓΕΣ – Το ECO-Aqualizer σκόπιμα αξιοποιεί συγκεκριμένης τεχνολογίας (unipolar) μαγνήτες από την πλευρά του βόρειου πόλου τους. Αυτό το σχέδιο εφαρμογής έχει καταστρεπτική επίδραση στην αναπαραγωγή της άλγης. Η άλγη έχει κυτταρικά τοίχοι αρνητικά φορτισμένα. Ο βόρειος πόλος των μαγνητών του ECO-Aqualizer εφαρμόζει αρνητική φόρτιση, η οποία δημιουργεί πρόβλημα στο τμήμα της κυψελοειδούς μεμβράνης της άλγης. Το τελικό αποτέλεσμα της μίτωσης είναι ο λιμός των πυρηνικών κυττάρων . Η πράσινη άλγη αναμένεται να μειωθεί πάνω από 50% και η καφέ άλγη 70%.

6) ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ - Το ECO-Aqualizer χρησιμοποιείται ως προληπτικό μέσο ενάντια όλων των ασθενειών. Έχει δοκιμαστεί από εγκαταστάσεις τρίτων και αναφέρθηκε 80% μείωση στις ασθένειες, ειδικότερα στο αρχικό στάδιο και στην ανάρρωση από Ick. Επίσης αναφέρθηκε η ταχεία ανάρρωση από fin rot και από τραύματα και η ικανότητα να διατηρηθούν ισχυρές και υγιής ορέξεις, να αποβληθεί το στρες, και τέλος να ηρεμεί τα ψάρια κατά την διάρκεια κάποιας παρασιτικής ασθένειας. Τα ψάρια αναπνέουν παίρνοντας νερό δια μέσου των βραγχίων τους. Έχουν ένα τριχοειδές σύστημα αίματος, το οποίο απορροφά όσο το δυνατό περισσότερο οξυγόνο καθώς περνάει από μέσα του το νερό. Το ECO-Aqualizer απελευθερώνει περισσότερα βιοδιαθέσιμα άτομα οξυγόνου και έτσι επιτρέπει καλύτερη διάχυση του οξυγόνου για να ληφθεί πιο εύκολα και αποτελεσματικά από τα ψάρια. Όταν το οξυγόνο είναι απελευθερωμένο εντός του νερού τα ψάρια μπορούν να απορροφήσουν μεγαλύτερη ποσότητα, καταναλώνοντας λιγότερη από την ενέργειά τους. Αυτό επιτρέπει στο ανοσοποιητικό τους σύστημα να παραμένει πολύ ισχυρό. Ακόμα και το οξυγόνο που μεταφέρουν στα κύτταρά τους τα ψάρια γίνεται πιο αποτελεσματικό, πράγμα το οποίο σημαίνει πως παρεμποδίζεται την διακοπή του αντισώματος της ανοσοαιμοσφαιρίνης. Αυτό βοηθά δραστικά στην ανοσία, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση ενέργειας και εξοικονόμηση της ρύθμισης της οσμωτικής πίεσης. Από εδώ και στο εξής οι αρρώστιες δεν μπορούν να προσβάλλουν τα ψάρια μας τόσο εύκολα. Και εάν τυχόν προσβληθούν, τα ψάρια μπορούν με φυσικό τρόπο να καταπολεμήσουν την ασθένεια. Επίσης τα ψάρια θα είναι πιο ζωντανά, πιο ενεργητικά, θα μεγαλώνουν γρηγορότερα, θα έχουν πιο έντονα χρώματα, θα είναι πιο αναπαραγωγικά αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι θα έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ και θα είναι πιο ευτυχισμένα.

7) ΔΙΑΥΓΕΙΑ - Μειώνοντας τους δεσμούς του υδρογόνου επιτρέπουμε στο φως να έχει μεγαλύτερη διείσδυση στο νερό. Με λιγότερο περιορισμό/παρεμπόδιση από την ιδιαίτερα συνδεδεμένη δομή των στοιχείων, το νερό φαίνεται διαυγές και παραμένει έτσι. Το νερό θα διατηρήσει μια συνεχή διαφάνεια στην φύση. Και οι ζωντανοί οργανισμοί και τα φυτά θα έχουν οφέλη από αυτό. Επίσης οι φαινόλες δεν θα αυξηθούν και δεν θα συνδεθούν με την δομή του νερού και έτσι θα αποφευχθεί το κιτρίνισμα του νερού. Όλο αυτό εντείνει την βαθύτερη μετάδοση των πηγών φωτισμού.

8) ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΤΑΣΗ – Μειώνοντας τους δεσμούς του υδρογόνου των μορίων του νερού επιτρέπει στην επιφάνεια του νερού να αποβάλλει πιο εύκολα το διοξείδιο του άνθρακα και άλλα επιβλαβή αέρια καθώς επιτρέπει μεγαλύτερη διάχυση οξυγόνου μέσα στο νερό.

9) ΝΙΤΡΙΚΑ ΑΛΑΤΑ - επιτρέπει έναν αυξημένο μικροβιακό μεταβολισμό στην επιφάνεια των θαλασσινών ιζημάτων, ώστε να μειωθεί η διείσδυση του οξυγόνου στο υπόστρωμα (άμμο). Αυτό βοηθά στην δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για την μικροβιακή μείωση των νιτρικών αλάτων.

10) pH – διατηρεί σταθερό το pH λόγω της 24ωρης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

11) ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ - αυτές οι ουσίες δεσμεύονται στην επιφάνεια του νερού και με την χρήση του ECO-Aqualizer οι δεσμοί αυτοί χαλαρώνουν με αποτέλεσμα την καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα τους και την καλύτερη λήψη από τους ζώντες οργανισμούς. Οι κυτταρικές μεμβράνες των ζωντανών οργανισμών λειτουργούν επιλεκτικά και βιοσυσωρευτικά. Όσο πιο εύκολα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα ζωτικά στοιχεία, τόσο πιο καλά λειτουργεί το σύστημά τους και υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες δημιουργίας και συσσώρευσης τοξινών.

12) ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ – Η μείωση των δεσμών του υδρογόνου μειώνει την προστασία των ιόντων που περιβάλλει και τα άτομα Νατρίου και Χλωρίου. Απελευθερώνοντας αυτά τα ιόντα τους επιτρέπει να ενεργούν πιο δραστικά και να χρησιμοποιείται η φυσική αποστειρωτική τους δράση και να επιτίθενται στα βλαβερά βακτήρια.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ!


13) ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – Το ECO-Aqualizer δεν χρήζει σχεδόν καθόλου συντήρησης. Μόνο η μονάδα του χρειάζεται καθαρισμό μια φορά κάθε 12 μήνες. Ακριβώς, μόνο μια φορά το χρόνο. Σε τρία λεπτά το έχετε καθαρίσει!

14) ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – Όλες οι εσωτερικές του μονάδες δεν χρειάζονται καθόλου ηλεκτρισμό για να λειτουργήσουν. Η απλή εγκατάστασή του επιτρέπει στις εσωτερικές μονάδες να λειτουργούν με την υπάρχουσα ροή νερού από το φίλτρο ή το sump.

15) ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – Δεν έχει πρόσθετα εξαρτήματα, πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν έχει επισκευές στο μέλλον. Δεν έχει λυχνίες για να αλλαχθούν. Κάθε μονάδα του είναι φτιαγμένη συμπαγής και αεροστεγώς κλεισμένη για να εξασφαλισθούν τυχόν διαρροές.

16) ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – Πολύ απλή εγκατάσταση. Απλά τοποθετήστε το και ξεχάστε το!

17) ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ – Ασφαλές για ενυδρεία γλυκού και αλμυρού νερού. Ευεργετικό για όλα τα ψάρια, φυτά, ασπόνδυλα, μαλακά και σκληρά κοράλλια και ειδικές κατασκευές λιμνών.


ΣΕΙΡΑ ME - Ολοκληρωμένο σύστημα κυκλοφορητή με γυροσκοπικό spray bar. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλων των ειδών τα φίλτρα. Εγκαθίσταται εύκολα σε όλα τα ενυδρεία. Ταιριάζει σε όλων των ειδών γυάλινα και ακρυλικά ενυδρεία. Προσαρμόζεται και σε ελλειπτικά και σε τετράγωνα nano ενυδρεία. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα.

ME-25: Από 23 έως 95 lt
Εξοπλισμένο με κυκλοφορητή
Διαστάσεις: μήκος= 17,78, διάμετρος=1,90
Εικόνα

ME-55: Από 109 έως 208 lt
Εξοπλισμένο με κυκλοφορητή
Διαστάσεις: μήκος= 27,94, διάμετρος=2,79
Εικόνα

ME-125: Από 227 έως 473 lt
Εξοπλισμένο με κυκλοφορητή
Διαστάσεις: μήκος= 31,75, διάμετρος=2,79
Εικόνα

ΣΕΙΡΑ X - Ενιαία ευθύγραμμη μονάδα. Χρησιμοποιείται σε σύνδεση με φίλτρο ή οποιοδήποτε βιολογικό σύστημα sump (wet/dry, Refugium ecosystem, bio-rocker). Εγκαθίσταται εύκολα στους ήδη υπάρχοντες σωλήνες.

X-75: Από 151 έως 284 lt
Συνιστώμενη ροή: 757-3028 lt/h
Διαστάσεις: μήκος= 30.48, διάμετρος=4.19
Εικόνα

X-150: Από 303 έως 568 lt
Συνιστώμενη ροή: 1135-3406 lt/h
Διαστάσεις: μήκος= 34.29 διάμετρος=4.19
Εικόνα

X-225: Από 586 έως 852 lt
Συνιστώμενη ροή: 1514-4542 lt/h
Διαστάσεις: μήκος= 40.6, διάμετρος=4.2
Εικόνα

X-500: Από 1514 έως 2271 lt
Συνιστώμενη ροή: 4542-11356lt/h
Διαστάσεις: μήκος= 55.9, διάμετρος=6.35
Εικόνα


ΣΕΙΡΑ P - Μονάδες για λίμνες. Χρησιμοποιείται σε σύνδεση με το ήδη υπάρχον σύστημα φίλτρανσης.


P-1500 – λίμνες μέχρι 5678 lt
Συνιστώμενη ροή: 4542-11356lt/h
Εικόνα

P-3000 – λίμνες μέχρι 11356 lt
Συνιστώμενη ροή: 4542-11356lt/h
Εικόνα

P-5000 – λίμνες μέχρι 18.927 lt
Συνιστώμενη ροή: 4542-11356lt/h
Εικόνα

P-10000 – λίμνες μέχρι 37.854 lt
Συνιστώμενη ροή: 4542-11356lt/h
Εικόνα


ΣΕΙΡΑ SP - Μονάδες για SPA και πισίνες. Χρησιμοποιείται σε σύνδεση με το ήδη υπάρχον σύστημα.

Εικόνα


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ECO AQUALIZER


A.) Εγκατάσταση σε Hang-On Power Filters, Bio-Wheels ή φίλτρα βυθού.

Κυκλοφορεί το νερό του ενυδρείου με την βοήθεια κυκλοφορητή. Συμπεριλαμβάνονται τα εξαρτήματα για την εγκατάσταση.
Τοποθετήστε το ECO-Aqualizer επάνω από το επίπεδο του νερού. Βυθισμένος πρέπει να είναι μόνο ο κυκλοφορητής.
Σειρά ME ( ME25, ME55 , ME125)

Εικόνα

B.) Εγκατάσταση σε εξωτερικό φίλτρο (canister filters)
Κόψτε το σωλήνα επιστροφής νερού του φίλτρου και απλώς παρεμβάλετε το ECO-Aqualizer.
Το ECO-Aqualizer πρέπει να εγκαθίσταται στον σωλήνα επιστροφής νερού στο ενυδρείο.
Πρέπει να τοποθετηθεί μετά από την μονάδα U.V.
Σειρά X (X75, X150, or X225)

Εικόνα

Γ.) Εγκατάσταση σε Sumps
Μπορεί να εγκατασταθεί ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ το βιολογικό sump. Για να επιτύχουμε την βέλτιστη απόδοση πρέπει να τοποθετηθεί μετά από τα μηχανήματα με πριν την είσοδο του νερού στο ενυδρείο.
Χρειάζεται μόνο ΜΙΑ μονάδα ανά ενυδρείο. Πρέπει να τοποθετηθεί μετά από την μονάδα U.V.
Σειρά X (X75 , X150 , or X225)

Εικόνα

Δ.) Εγκατάσταση σε Protein Skimmers
Μπορεί να τοποθετηθεί ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ το skimmer.
Χρειάζεται μόνο ΜΙΑ μονάδα ανά ενυδρείο. Πρέπει να τοποθετηθεί μετά από την μονάδα U.V.
Σειρά X (X75 , X150 , or X225)

Εικόνα

E.) Εγκατάσταση σε ECO-System/Refugium
Μπορεί να τοποθετηθεί ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ το ECO-system sump. Για να επιτύχουμε την βέλτιστη απόδοση πρέπει να τοποθετηθεί μετά από τα μηχανήματα με πριν την είσοδο του νερού στο ενυδρείο.
Χρειάζεται μόνο ΜΙΑ μονάδα ανά ενυδρείο. Πρέπει να τοποθετηθεί μετά από την μονάδα U.V.
Σειρά X (X75 , X150 , or X225)

Εικόνα

ΣΤ.) Εγκατάσταση πολλαπλών μονάδων σε ενυδρεία από 1.100 έως 1300 λίτρων
Χρειάζεται να διακλαδώσετε μία από τις σωληνώσεις σας ώστε η μονάδες του ECO να τοποθετηθούν παράλληλα. ΟΧΙ σε συνέχεια. Οι μονάδες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά μακριά η μία από την άλλη. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε εάν οι σωλήνες επιστρέφουν το νερό σε δύο διαφορετικά σημεία.
Πρέπει να τοποθετηθεί μετά από την μονάδα U.V.
Εγκαταστήστε (2) X-150 για 1.100 λίτρα.
Εγκαταστήστε (2) X-225 για 1.500 έως 1.900 λίτρα.

Εικόνα

Ζ.) Εγκατάσταση σε ενυδρεία 1514 έως 2271 λίτρων
Μπορεί να εγκατασταθεί πριν ή μετά το βιολογικό φίλτρο (sump). Το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εάν τοποθετηθεί μετά τον εξοπλισμό και πριν την επιστροφή στο ενυδρείο. Χρειάζεται μόνο ΜΙΑ μονάδα ανά ενυδρείο.
Σειρά X (X500)

Εικόνα

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Είναι το ECO-AqualizerTM εγγυημένα ακίνδυνο;
ΝΑΙ. Προσφέρουμε ένα προϊόν εντελώς ακίνδυνο και μπορούμε να εγγυηθούμε 100% γι αυτό.

Είναι το ECO-AqualizerTM ωφέλιμο για τα θαλασσινά και reef ενυδρεία;
ΝΑΙ. Έχει ιδικά σχεδιαστεί για να βελτιώνει την του νερού για όλους τους τύπους των ενυδρείων.

Μια μεγαλύτερη μονάδα ECO-AqualizerTM Θα βοηθήσει περισσότερο σε ένα μικρότερο ενυδρείο;
ΟΧΙ. Κάθε μονάδα έχει ιδικά σχεδιασθεί και ρυθμιστεί για να επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για τα λίτρα που απευθύνεται. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Πόσο διαρκεί το ECO-AqualizerTM; Χρειάζεται αντικατάσταση;

Κάθε μονάδα έχει σφραγιστεί σε κενό αέρος ώστε η τεχνολογία του να διατηρηθεί για τουλάχιστον 10 χρόνια, καθώς επίσης δεν έχει μέρη τα οποία αντικαθίσταται.

Το ECO-AqualizerTM θα καταστρέψει ή θα σκοτώσει ευεργετικούς μικροοργανισμούς;

ΟΧΙ. Στην πραγματικότητα, παρέχει ένα σταθερότερο περιβάλλον για να βοηθήσει τη διατήρηση ενός σταθερού ποσοστού συγκέντρωσης ορισμένων μορίων και ιόντων στο αίμα που είναι βασικά για την ζωή.

Τι είναι τεχνολογία μακρινών υπέρυθρων ακτινών; Χρειάζεται την ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει;

Η μακρινή υπέρυθρη ακτίνα είναι ένας συνδυασμός βίο-κεραμικών στοιχείων που αναπτύχθηκαν αρχικά από τη NASA. Ακτινοβολεί τα ηλεκτρομαγνητικά φωτόνια. Το ECO-AqualizerTM δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσει.

Πόσο γρήγορα μπορώ να διαπιστώσω τα αποτελέσματα από τη χρήση του ECO-AqualizerTM;
Μέσα σε 1 έως 2 ημέρες από την εγκατάσταση της μονάδας, τα ενυδρεία παρουσιάζουν οπτικά σημάδια της βελτίωσης. Καθαρό, κρυστάλλινο νερό και πολύ πιο ενεργητικούς οργανισμούς.

Υπάρχουν δυσμενή αποτελέσματα από την χρήση του ECO-AqualizerTM;

ΟΧΙ. Το ECO-AqualizerTM είναι ένα φυσικό προϊόν. Οι συσκευές μας χρησιμοποιούν υλικά τα οποία βρίσκονται στην φύση. Είναι απολύτως ασφαλές!

Τα υδρόβια φυτά σε ένα φυτεμένο ενυδρείο θα έχουν οποιαδήποτε δυσμενή ή επιβλαβή αποτελέσματα;

ΟΧΙ. Το ECO-AqualizerTM ρυθμίζει συνεχώς το νερό μια δόνηση, το αναζωογονημένο περιβάλλον ωφελεί τόσο τα ψάρια όσο και τα φυτά.

Και τι γίνεται με το διοξείδιο το άνθρακα (CO2) σε ένα φυτεμένο ενυδρείο;

Το ECO-AqualizerTM μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με το διοξείδιο το άνθρακα (CO2).

Τα φάρμακα και οι θεραπείες χαλκού είναι ασφαλείς με το ECO-AqualizerTM;
ΝΑΙ. Εντούτοις, προτείνουμε έντονα να μην θεραπεύουμε ασθένειες με μη φυσικές χημικές ουσίες. Έχουμε δοκιμάσει, με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, ανάρρωση απλά αφήνοντας το ECO-AqualizerTM να εκτελέσει τα υγιή αναζωογονητικά οφέλη του.
Αλλά εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε φάρμακα , προτείνουμε την μισή δόση από αυτή του κατασκευαστή.

Μπορεί το ECO-AqualizerTM να βλάψει τα ευεργετικά βακτήρια, το ζωοπλαγκτόν, και το φυτοπλαγκτόν όπως κάνουν οι μονάδες UV;
OXI. Δεν θα έχει κανένα επιβλαβές αποτελέσματα σε κανένα από ευεργετικά βακτήρια. Στην πραγματικότητα, θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, αυτό θα ωθήσει την αύξηση λόγω της μεγαλύτερης βίο-διαθεσιμότητας του οξυγόνου που δημιουργείται από το Eco-AqualizerTM.

Μπορεί τα ιχνοστοιχεία σε ένα περιβάλλον reef να αποβληθούν ή να μειωθούν με τη χρήση του ECO-AqualizerTM;

ΟΧΙ. Στην πραγματικότητα, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει! Τα ιχνοστοιχεία δένονται επάνω στην ιδιαίτερα συγκεντρωμένη δομή του νερού. Με το ECO-AqualizerTM γίνονται πιο ασταθής παρέχοντας μεγαλύτερη βιολογική διαθεσιμότητα. Οι κυψελοειδείς μεμβράνες των υφάλων είναι "selective nature" και επίσης βίο-συσσωρεύσιμες . Όσο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ τα ζωτικής σημασίας στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τόσο καλύτερα θα δουλέψει το οικοσύστημα με μικρότερες πιθανότητες συγκέντρωσης τοξικών ουσιών.

Χρειάζεται το ECO-AqualizerTM να καθαριστεί εσωτερικά όπως οι UV;

ΟΧΙ. Δεν χρειάζεται συντήρηση. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη για να καθαριστούν, ούτε λάμπες για να αντικατασταθούν. Η συγκεκριμένη μαγνητική πόλωση του ECO-AqualizerTM σκοτώνει την άλγη και εμποδίζει την βακτηριακή γλίτσα να σχηματισθεί στα εσωτερικά τοιχώματα του ECO-AqualizerTM .

Θα πρέπει το ECO-AqualizerTM να παραμένει σε λειτουργία συνέχεια;
Σε λειτουργία συνέχεια. Θυμηθείτε, το ECO-AqualizerTM καθαρίζει συνεχώς το κορεσμένο νερό καθώς περνάει μέσα από αυτό. Όσο περισσότερο βρίσκεται σε λειτουργία, τόσο μεγαλύτερη είναι η βελτίωση του νερού και η αποδοτικότητα του
φιλτραρίσματος. Διατηρώντας υψηλής ποιότητας παράμερους στο νερό έχουμε ως αποτέλεσμα ένα περιβάλλον χωρίς stress όπου τα ανοσοποιητικά συστήματα των οργανισμών λειτουργούν κατάλληλα για να παλέψουν φυσικά τις ασθένειες χωρίς οποιαδήποτε περιττή προσθήκη των φαρμάκων ή των χημικών ουσιών.

Το ECO-AqualizerTM δημιουργεί οποιαδήποτε διύλιση των ιχνοστοιχείων;
ΟΧΙ. Απολύτως όχι. Εάν αυτό ήταν έτσι, θα ήταν πολύ επιβλαβές στα βράγχια ψαριών και θα προκαλούσε τελικά το θάνατο σε σύντομη χρονική περίοδο. Το προϊόν μας έχει εξεταστεί για πάνω από 4 έτη και δεν έχει αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα.

------------------------------------------------------------

*1 Αλογόνα είναι τα στοιχεία φθόριο, χλώριο, βρόμιο και ιώδιο. Η χημική ένωση αλογόνου με άλλα στοιχεία ονομάζονται αλογονίδια.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#4983 Δημοσιεύτηκε: 28 Απρ 2007, 19:47 
Χωρίς σύνδεση
Acropora (3000+)
Acropora (3000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 25 Νοέμ 2006, 21:05
Δημοσιεύσεις: 9917
Images: 107
Τοποθεσία: Athens, Greece
Has thanked: 19 times
Been thanked: 25 times
Blog: View Blog (1)
Experience in Years: 11
Type of Aquarium: Quite Big (1000+)
Δεν θα πω ακόμα τη γνώμη μου για το προϊόν, το οποίο εγκατέστησα πριν από 40 μέρες και το δοκιμάζω,

αλλά για την συγγραφή και την παρουσίαση του πόστ, BRAVO ρε Νίκο.
Ωραία δουλειά.


Φτιάξε το AVATAR σου, αν θες.

_________________
Θάνος
antesco@openreef.gr


Κορυφή
 Προφίλ Personal album  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5037 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 16:53 
Χωρίς σύνδεση
Acropora (3000+)
Acropora (3000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Δεκ 2006, 20:39
Δημοσιεύσεις: 5925
Images: 1
Τοποθεσία: Αλεξανδρούπολη
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Experience in Years: 0
Type of Aquarium: I am not a hobbyist
Μπράβο φανταστική παρουσίαση.Μήπως όμως θα έπρεπε να βάλετε και τιμές για εμάς τους μακρινούς που δεν έχουμε δυνατότητα να περάσουμε απο το κατάστημά σας? :roll:

_________________
Κώστας
"I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one."
Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5045 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 18:43 
Χωρίς σύνδεση
Montipora (2000+)
Montipora (2000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 08 Δεκ 2006, 13:20
Δημοσιεύσεις: 2080
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Θάνο έχεις δει κάποια διαφορά? Γιατί παραπάνω λέει οτι θα παρατηρήσουμε πολύ γρήγορα και εσύ ήδη το δουλεύεις 40 μέρες.
Εντυπώσεις λοιπόν?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5046 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 19:15 
Χωρίς σύνδεση
Acropora (3000+)
Acropora (3000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 25 Νοέμ 2006, 21:05
Δημοσιεύσεις: 9917
Images: 107
Τοποθεσία: Athens, Greece
Has thanked: 19 times
Been thanked: 25 times
Blog: View Blog (1)
Experience in Years: 11
Type of Aquarium: Quite Big (1000+)
Επιφυλλάσομαι για το τέλος της συζήτησης.
Έχουν μιλήσει αρκετοί στο aquazone, ας μιλήσουν και εδώ και μετά
τοποθετούμαι. Έχω μερικά κόμπλεξ "εμπορικότητας" και πρέπει να
είμαι προσεκτικός.... :wink:

_________________
Θάνος
antesco@openreef.gr


Κορυφή
 Προφίλ Personal album  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5060 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 20:02 
Χωρίς σύνδεση
ReefMaster (10000+)
ReefMaster (10000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 07 Δεκ 2006, 23:48
Δημοσιεύσεις: 12958
Images: 89
Τοποθεσία: Ηelliniko-Athens
Has thanked: 14 times
Been thanked: 14 times
Blog: View Blog (1)
Experience in Years: 10
Type of Aquarium: Medium (100-500)
Ωχ αρχισε και Καλφιζει. :D

_________________
4-8-2006 :binky:

Εικόνα

Το εγκεφαλικό προϋποθέτει εγκέφαλο.,,
........................Μην αγχώνεστε μερικοί..
isidoros@openreef.gr


Κορυφή
 Προφίλ Personal album  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5068 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 20:26 
Χωρίς σύνδεση
Montipora (2000+)
Montipora (2000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 08 Δεκ 2006, 13:20
Δημοσιεύσεις: 2080
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Ναι αλλά από την άλλη πολλοί μπορεί να τρέξουν να το προμηθετούν. Αν είναι καλό ok. Αν όμως δεν κάνει αυτά που υπόσχεται και εσύ ή άλλοι μπορούν να το διαπιστώσουν, γιατι να μην το γράψουν? :?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5069 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 20:32 
Χωρίς σύνδεση
Acropora (3000+)
Acropora (3000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Δεκ 2006, 20:39
Δημοσιεύσεις: 5925
Images: 1
Τοποθεσία: Αλεξανδρούπολη
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Experience in Years: 0
Type of Aquarium: I am not a hobbyist
Σαν πανάκεια το ακούω για όλα :roll: Καλό θα ήταν να πεί ο καθένας την εμπειρία του απο αυτή την συσκευή.Εγώ για παράδειγμα άν κάποιος φίλος μου έλεγε πώς ναί κάνει το 50% απο αυτά που υπόσχεται θα το αγόραζα.

_________________
Κώστας
"I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one."
Εικόνα


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5093 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 21:08 
Χωρίς σύνδεση
Montipora (2000+)
Montipora (2000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 11 Απρ 2007, 19:40
Δημοσιεύσεις: 2589
Τοποθεσία: Πετρούπολη
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Experience in Years: 0
Type of Aquarium: Fish-Only
Οσοι το έχουν ήδη αγοράσει σχετικά με τον υπολογισμό των λίτρων σε σχέση με ποια συσκευή "ταιριάζει" επέλεξαν λίγο προς τα πάνω ή προς τα κάτω?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
#5107 Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2007, 22:39 
Χωρίς σύνδεση
Acropora (3000+)
Acropora (3000+)
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 16 Μαρ 2007, 00:51
Δημοσιεύσεις: 9030
Images: 2
Τοποθεσία: Πετρουπολη
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time
Experience in Years: 0
Type of Aquarium: Big (500-1000)
Διάβασα ακριβώς το άρθρο σχετικά με αυτό το προϊόν ξέρετε κάτι παρεμφερή που θα χρησιμοποιούταν σε άλλες εφαρμογές όπως στον ιατρικό τομέα(π.χ καθαρισμό αίματος ) και τον καθαρισμό του πόσιμου νερού? :wink:
Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση και δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα πως το χρησιμοποιεί η NASA !
Γιατί να αγοράσω κάτι που μπορεί να κατάληξη στην αποθήκη μου ?
θα το έκανα μόνο αν μου δινόταν το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων μετά απο κάποια περίοδο!


Κορυφή
 Προφίλ Personal album  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 15 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε:  
cron

TapaTalk Enabled


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com